‘Straatmuzikanten’ U2 en Jimmy Fallon verrassen met concert in New Yorks metrostation

In de aanloop naar hun gastoptreden tijdens Jimmy Fallon’s ‘Tonight Show’ doorkruisen U2 en de presentator New York City voor enkele ‘stunts’, waaronder deze muzikale halte in een metrostation.

Het was enkele aandachtige metrogangers in een ondergrondse New Yorkse halte niet ontgaan toen U2 en Jimmy Fallon, verkleed als straatmuzikanten, het nummer ‘Angel of Harlem’ speelden.

Aanstaande vrijdag zijn Bono en co te gast in het populaire Amerikaanse programma ‘The Tonight Show’ en daarvoor worden traditiegetrouw enkele leutige filmpjes gemonteerd. Voor deze ‘stunt’ kon de band niet onopgemerkt hun ding doen, tot groot jolijt van de aanwezige U2- fans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

#u2 #jimmyfallon #ny #metrostation #angelofharlem

A video posted by U2 italian fans (@u2italianfans) on

Ook elders in de stad werd het olijke gezelschap gespot, op een tweewieler, waarmee ze alluderen op het fietsongeval van de frontman, enkele maanden geleden in Central Park. Hij was toen onder meer gewond aan zijn linkeroog, liep drie breuken op in zijn linker schouderblad en brak een bot in zijn bovenarm. Het ongeval werd voor de gelegenheid gereconstrueerd.

this makes a compelling case for subway travel!! @U2 www.u2.com. wheeeeeeee!!!!

A photo posted by Mario Batali (@mariobatali) on

Terminator #Bono #U2

A photo posted by U2News (@u2news) on

#u2 #jimmyfallon #ny #u2ietour #fridaynight

A photo posted by U2 italian fans (@u2italianfans) on

#u2 #jimmyfallon #ny #bono

A photo posted by U2 italian fans (@u2italianfans) on

Op 14 mei vertrekt U2 op wereldtournee. Het openingsconcert vindt plaats in Vancouver. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content