Spotify en KPN Group Belgium gaan exclusieve samenwerking aan

De digitale muziekdienst Spotify en KPN Group Belgium, bekend als telecomprovider Base, zijn een exclusieve samenwerking voor België aangegaan. Daardoor zullen Base-klanten gratis toegang kunnen krijgen tot de muziekbibliotheek van Spotify.

Abonnees van de pakketten Base Check en BASE Postpaid zullen vanaf 15 oktober de muziekbestanden van Spotify onbeperkt kunnen afspelen op hun smartphone, computer of tablet. De Base-klanten zullen daarbij ook gespaard blijven van reclameboodschappen.

“We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking tussen Spotify en KPN Group Belgium de Belgische muziekfans en de muziekindustrie ten goede zal komen. Net zoals in andere landen, zal het aantal gebruikers van muziekstreaming in België gegarandeerd een hoge vlucht nemen”, zegt Chris Bevington, directielid bij Spotify.

Spotify is ook al in andere Europese landen dergelijke samenwerkingen. Zo sloot de muziekdienst al een overeenkomsten af met Telia (in Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen), Virgin Media (in het Verenigd Koninkrijk), Yoigo (Spanje), SFR(Frankrijk), Deutsche Telekom (Duitsland) en KPN (Nederland). (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content