Southside Johnny haalt tijdens een concert in Leuven op hilarische wijze uit naar Donald Trump

© APF

Southside Johnny heeft tijdens zijn concert met The Asbury Jukes in Het Depot in Leuven op hilarische wijze uitgehaald naar de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.

Hij vroeg het publiek eerst wat het dacht van Trump om vervolgens met een uitgestreken gezicht op te merken “We love Trump… Fuck no” en deed vervolgens alsof hij een Trump-fan uit het publiek opmerkte die zich haastig uit de voeten maakte…

Southside Johnny maakte in de jaren ’70 samen met Bruce Springsteen in New Jersey furore met dezelfde krachtige, gedreven rock, rythm & bluessongs. Er zijn verschillende connecties tussen zijn band en Springsteen. Zo werd The Asbury Jukes mee opgericht door Steven Van Zandt, die wat later de vaste gitarist zou worden van Springsteen.

Southside Johnny coverde ook songs van Springsteen, die op zijn beurt zou meewerken aan enkele van zijn cd’s. In Het Depot speelde Southside Johnny een prachtig concert waar tal van oude hits de revue passeerde zoals “I don’t want to go home’,’Talk to me’ en ‘Walk away Renee’.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content