Solange Knowles annuleert Europese tournee

© Reuters

De Amerikaanse zangeres heeft haar Europese tournee geannuleerd. Ze wil zich concentreren op haar zoontje en op haar nieuwe plaat.

De Amerikaanse zangeres heeft haar Europese tournee geannuleerd. Ze zegt dat ze zich wil concentreren op haar zoontje en op haar nieuwe plaat. Dat meldt de redactie.

Solange stond normaal gezien op 15 augustus op Pukkelpop, maar dat optreden gaat nu niet door. “Ik zou willen dat ik met woorden kon beschrijven hoe moeilijk deze beslissing voor mij is”, zegt de zangeres. “Ik vind het zo jammer dat ik jullie ontgoochel en hoop dat ik snel weer naar deze locaties kan komen.” De zangeres heeft al twee albums uitgebracht en werkt momenteel aan haar derde plaat, één van de redenen waarom ze de tournee geannuleerd heeft.

Daarnaast wil ze haar aandacht en tijd ook zoveel mogelijk richten op haar 8-jarig zoontje Jules. “Ik moest de beste beslissing nemen voor mijn mentale en fysieke gezondheid. Stabiliteit in mijn gezin is het belangrijkste.”

Beyoncé is dus niet de enige Knowles die al eens een optreden in België durft uitstellen of annuleren. Het is nog niet geweten of en wanneer Solange terug naar België zal komen. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content