Snoop Dogg, Major Lazer en Lilly Wood & The Prick op modeshow Etam

Snoop Dogg © Reuters

Het lingerielabel weet jaarlijks klinkende muzikale namen te strikken om de catwalkshow op te leuken, en dat is dit jaar niet anders.

Muziek is een niet te onderschatten element van een modeshow. Labels als Chanel, Dries Van Noten en Burberry kiezen regelmatig voor live tunes terwijl hun modellen over de catwalk stampen, en ook lingerielabel Etam staat erom bekend de catwalkshow op te leuken met enkele live acts.

De Europese tegenhanger van de veelbesproken Victoria’s Secret presentaties kon vorig jaar rekenen rekenen op onder meer Azealia Banks Cassius, Kavinsky en Massive Attack, en Snoop Dogg liet eerder deze week op zijn Instagram al lekken dat hij present tekent voor de 8e editie van de show, die op 3 maart zal plaatsvinden in Parijs.

Etam maakte vandaag de rest van de line-up bekend. Major Lazer, The Ting Tings, Phoebe Killdeer and The Short Straws, The Avener en Lilly Wood & The Prick zullen de “Drop it like it’s hot” rapper op het podium vergezellen, een podium dat dit jaar opgebouwd zal worden in hotel Molitor, bekend om zijn ‘piscine’ uit The Life of Pi.

Volg de Etam lingerieshow (en dus de optredens van Snoop Dogg en co) dinsdagavond 3 maart live op KnackWeekend.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content