Slayer-gitarist geveld door vleesetende bacterie

Gitarist Jeff Hanneman van Slayer heeft een vleesetende bacterie opgelopen via een spinnenbeet. Hij wordt tijdens de tour van de Amerikaanse heavy metal band vervangen.

Jeff Hanneman, de gitarist van Slayer, is getroffen door een vleesetende bacterie. De 47-jarige blonde reus wordt binnenkort geopereerd aan zijn arm. Hoe lang hij buiten strijd zal zijn, blijft voorlopig onduidelijk.


Omdat de Amerikaanse heavy metal band heel wat optredens op het programma heeft staan, wordt er snel naar vervanging gezocht. Over enkele dagen maakt de groep bekend wie met hen Australië en Europa zal mogen afschuimen.


“Na alles wat er gebeurd is, zijn we het allemaal eens dat we de fans niet nog eens kunnen teleurstellen”, zegt andere gitarist Kerry King. Hiermee verwijst hij naar de geannuleerde tour in 2010. Toen werd zanger en bassist Tom Araya aan zijn nek en rug geopereerd, niet zo verbazingwekkend na 30 jaar overdreven geheadbang.


Verder wist King nog te vertellen dat Hanneman volledig achter de beslissing staat een vervanger te zoeken. De andere bandleden kunnen echt niet wachten tot hij weer beter is om hen te vergezellen op tour.


Slayer passeert op 23 maart samen met Megadeth in Vorst Nationaal.


Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content