Sir Tom Jones, Marco Borsato, Will Tura en Christoff komen naar Rimpelrock

Rimpelrock heeft met Sir Tom Jones een grote vis aan de haak geslagen. Ook Marco Borsato, Will Tura staan op elfde editie van het festival in Kiewit. Organisator Chokri Mahassine is tevreden met de eerste namen.

Tom ‘Sexbomb’ Jones Jones, Marco Borsato, Will Tura en Christoff en Vrienden zijn de eerste namen op de affiche van het festival Rimpelrock in Kiewit. In de komende weken worden nog meer namen bekendgemaakt.

Organisator Chokri Mahassine is alvast tevreden met de voorlopige line-up. ‘Sir Tom Jones, daar azen we al op sinds het begin van Rimpelrock en met Marco Borsato haal je sowieso pure ambiance en klasse binnen.’

Will Tura komt al voor de zesde keer naar het festival. Christoff brengt onder meer Dana Winner, Jo Vally, The Sunsets en zijn zus Lindsay mee. Luc Appermont is als presentator van de partij, meldt Mahassine.

De elfde editie van Rimpelrock vindt zaterdag 11 augustus plaats op het festivalterrein van Kiewit in Hasselt. De online voorverkoop via rimpelrock.be start woensdag 18 april om 10 uur. Vanaf juni kunnen de festivalgangers ook terecht bij de gebruikelijke voorverkooppunten. De tickets kosten 30 euro (exclusief reservatiekosten). (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content