Singles top-5 #48

Hij is terug! Wie dacht dat Jamie Lidell aan dimmen dacht is er, getuige het explosieve ‘What a Shame’, aan voor de moeite. Beluister alle singles van de week.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jamie Lidell – What a Shame Hij is terug! Jamie Lidell mag dan tegenwoordig een stulpje hebben in Nashville, wie dacht dat de wandelende dynamo aan dimmen dacht is er, getuige het explosieve What a Shame, aan voor de moeite.Tiga – Plush Hij is terug, deel twee! De Canadese technodandy schudt nog eens een single uit zijn sloffen; een ode aan Detroit met de übercoole Matthew Dear als copiloot. Te vinden op de mix-cd Tiga Non Stop.

Haim – Send Me Down Deze week in onze categorie ‘B-kantjes die beter zijn dan het A-kantje’: Send Me Down van het meidentrio Haim, dat zich steeds prominenter opwerpt als een van de te onthouden namen voor 2013.

Childhood – Blue Velvet De titel stalen ze van Bobby Vinton, het aanstekelijk gitaarriffje van god-weet-wie-allemaal, maar toch is deze debuutsingle van het nieuwe Britse duo Childhood een trommelvliesbijter. Zalf smeren helpt niet.Young Dreams – Feels Like We Only Go Backwards De Noorse kliek stond hier niet zo lang geleden nog te blinken met het heerlijke Fog Of War, en nu zijn ze terug; met een cover van labelgenoten Tame Impala hun nieuwste single nota bene!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content