Singles top-5 #39

Na Laura is het de buurt aan Marilyn. Zo heet het tweede aperitiefje bij The Haunted Man, die nieuwe Bat for Lashes.

Tim Burgess – White An Englishman in Nashville: de voormalige Charlatan blikte zijn nieuwste soloplaat, Oh No I Love You, in met Kurt Wagner van Lambchop. Een met blazers en orgel opgeleukt streepje blue-eyed soul.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bat for Lashes – Marilyn Na Laura is het de buurt aan Marilyn. Zo heet het tweede aperitiefje bij The Haunted Man, die nieuwe Bat for Lashes. Episch vormgegeven, maar nog steeds met een klein hartje. Schone cadeau.

Charlift – I Belong in Your Arms (John Talabot remix)

Onze favoriete danceproducer treedt in het echt met ons favoriete indieduo? Hemelse dansvloerklanken zijn het gevolg. Check ook Talabots recent opgedoken outtake Mai Mes.

Alejandro Paz – Duro Dat er in Chili wat broeit in de elektronische muziek weet u sinds Ricardo Villalobos en Matias Aguayo. Schrijf vanaf nu Alejandro Paz bij in dat lijstje, zeggen wij. New beat met peper in het gat.

Missy Elliott – Triple Threat Alsof ze lijkt te zeggen ‘Nicki wie?’ is ze terug, de originele zwaargewichtkampioene en het snelste taterwijf van de vrouwelijke hiphop. En ze heeft haar oude maatje Timbaland bij.

Beluister het nummer

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content