Sensation Amsterdam maakt line-up bekend

© Epa

Met David Guetta, Nicky Romero, Yellow Claw, Don Diablo, Robin Schulz, Mr White & Yax.x en Sam Feldt brengt Sensation enkele internationale top dj’s naar Amsterdam.

Sensation heeft de line-up van de nieuwe show ‘Angels and Demons’ bekend gemaakt. Op 2 juli komen (inter)nationale top dj’s naar de Amsterdam ArenA: David Guetta, Nicky Romero, Yellow Claw, Don Diablo, Robin Schulz, Mr White & Yax.x en Sam Feldt. De nieuwe show Angels en Demons verrast dit jaar met een witte én zwarte dresscode.

David Guetta exclusief op Sensation

Sensation is het enige event waar de Franse dj en producer David Guetta deze zomer in Nederland acte de présence geeft. Guetta heeft naast vijf Grammy’s een nummer één notering in de DJMag top100 en samenwerkingen met onder andere Rihanna, Lady Gaga, Britney Spears, The Black Eyed Peas en Kelis op zijn naam staan. N

icky Romero, de Nederlandse dj die momenteel internationaal furore maakt, produceerde eerder tracks met grootheden als Tiësto, Calvin Harris, Hardwell en Avicii.

Een verrassende naam op het programma is Robin Schulz, die radiohits scoorde met ‘Prayer in C’ en ‘Sugar’ en een remix maakte van Mr Probz’ ‘Waves’. De Nederlandse dj Sam Feldt werd met zijn hit ‘Show me love’ wereldwijd bekend en dj en producer Don Diablo heeft onder andere remixes gemaakt voor Madonna, Birdy en Ed Sheeran. Yellow Claw, de driekoppige formatie die bekend staat om hun karakteristieke en energieke sound, sluit de avond na het optreden van Don Diablo af.

Sensation begon in 2000 als een eenmalig evenement in de Amsterdam ArenA, maar groeide uit tot een internationaal fenomeen. Vandaag de dag heten 35 landen Sensation welkom en bereikt het spektakel wereldwijd meer dan 2 miljoen mensen. Sensation won eerder prijzen voor ‘Best Event of the Year’ in landen als Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken.

Dit jaar zal Sensation Amsterdam voor het eerst afstappen van een enkel witte dresscode en zal het ticket bepalen of de bezoeker is zwart of wit gekleed naar het evenement komt. Zodra de tickets besteld zijn, zal het lot bepalen welke kleur dresscode er op het ticket staat.

Line up Sensation

22:30 – 23:30 – Sam Feldt

23:30 – 00:15 – Mr White & YAX.X

00:15 – 01:15 – Robin Schulz DJ set

01:15 – 03:00 – David Guetta

03:00 – 04:15 – Nicky Romero

04:15 – 05:15 – Don Diablo

05:15 – 06:00 – Yellow Claw

Sensation ‘Angels and Demons vindt plaats op 2 juli 2016 in de Amsterdam ArenA. Naast losse Sensation tickets is een travel pakket beschikbaar. Een travel pakket bestaat uit e?e?n of meerdere nachten in een hotel op maat, een Sensation ticket en transfers van en naar de Amsterdam ArenA.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content