Sam De Bruyn, Linde Merckpoel & Vincent Byloo presenteren Music for life 2014

Sam De Bruyn (rechts), Linde Merckpoel & Vincent Byloo © VRT

Van 18 december tot kerstavond presenteren de drie StuBru-presentatoren non-stop plaatjes op verzoek en voor het goede doel vanop het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

Van 18 december tot kerstavond presenteren Sam De Bruyn, Linde Merckpoel en Vincent Byloo De Warmste Week van Studio Brussel. Zeven dagen lang draait het drietal non-stop plaatjes die luisteraars kunnen aanvragen voor het goede doel dat hen nauw aan het hart ligt. De presentatoren doen dat net als vorig jaar in de kou: vanuit een ‘buitenstudio’ op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Nieuwkomer is Vincent Byloo, hij neemt de plaats in van Stijn Van De Voorde.

Acties voor het goede doel

De negende editie van de solidariteitsactie van Studio Brussel start op donderdag 18 december. Het concept blijft hetzelfde: luisteraars organiseren acties en zamelen zo geld in voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Op die manier wil de jongerenzender de vele Vlaamse vzw’s die zich inzetten voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving ondersteunen. Dit jaar werden 861 goede doelen geregistreerd. De Koning Boudewijnstichting zorgt er voor dat al het ingezamelde geld bij de juiste vzw’s terechtkomt.

Wie de Music for life-presentatoren wil steunen tijdens de koude nachten, kan hen vergezellen en zich net als vorig jaar inschrijven via stubru.be om een nachtje te blijven slapen op ‘De Warmste Camping’.

De solidariteitsactie krijgt ook dagelijks zendtijd op Eén. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content