Rudimental staat op 5 februari in Lotto Arena

© Piet Goethals

Wie afgelopen zaterdag naast een ticket greep voor Rudimental in de uitverkochte AB krijgt een herkansing. Het Britse electrocollectief concerteert op 5 februari in de Lotto Arena.

Rudimental is hot. De organische sound – met invloeden van dubstep, soul, grime en drum ’n bass – die de band serveert slaat aan. Tijdens hun passage in de Brusselse Ancienne Belgique speelde het Britse electrocollectief in een tot de nok gevulde concertzaal. Wie de electroband opnieuw aan het werk wil zien, moet op 5 februari in de Lotto Arena staan.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Rudimental bracht in 2012 een eerste single uit. ‘Feel The Love’, met John Newman, was meteen een hitbom. Er volgde nog meer successen met nummers als ‘Not Giving In’, ‘Hell Could Freeze’ en de recente single ‘Waiting All Night’, allemaal gebundeld op het album ‘Home’. Live genieten de Londenaars een uitstekende reputatie. Getuige hun concert in het Club 69-zaaltje van Studio Brussel. Afgelopen zomer stonden ze nog op Rock Werchter. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content