Rolling Stones kondigt concertreeks aan

© Reuters

De Britse rockgroep Rolling Stones heeft aangekondigd dat de band een concertreeks in Noord-Amerika plant. Ze zullen ook in Hyde Park in Londen optreden, waar ook de Belgische band Triggerfinger aanwezig zal zijn.

De Britse rockgroep Rolling Stones heeft aangekondigd dat de band een concertreeks in Noord-Amerika plant. Ze zullen ook in Hyde Park in Londen optreden, waar ook de Belgische band Triggerfinger aanwezig zal zijn. De wereldtournee ’50 & counting’ gaat van start in het Staples Center in Los Angeles.

De band Rolling Stones is jarig en dat moet gevierd worden. De 50e verjaardag wordt ingezet met een nieuwe concertreeks in de VS. Voorlopig zijn er nog geen concertdata voor Europa vrijgegeven, maar ze lieten wel al weten dat ze een groot concert in Hyde Park in Londen plannen.

Zodra de kalender van de Amerikaanse basketbal- en ijshockeycompetitie bekend is, wordt de datum van het eerste concert in Los Angeles bekendgemaakt.
Er staan al concerten gepland in onder meer Oakland, San Jose, Las Vegas, Anaheim, Toronto, Chicago, Boston en Philadelphia.

Londen

Naast een optreden op het Glastonbury Festival, maakte de band bekend dat ze ook op 6 juli zullen optreden in Hyde Park in Londen waar ook de Belgische band Triggerfinger aanwezig zal zijn tijdens het British Summer Time-festival.

Triggerfinger staat op één van de drie zijpodia geprogrammeerd, samen met Splashh, Kimberley Anne, Loom, Will Joseph Cook en Whinnie Williams. Op hun website hebben Ruben Block, Mario Goossens en Monsieur Paul het over fantastisch nieuws. “De Rolling Stones geven op 6 juli een verjaardagsfeestje in Hyde Park en raad eens wie support act mag zijn?”, luidt het. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content