Rolling Stones geven een verrassingsconcert in Los Angeles

© Reuters

De Rolling Stones hebben op zaterdag 27 april een verassingsconcert gegeven in een club in Los Angeles. Achter de bas: Mick Taylor, de vroegere gitarist van de band.

De Rolling Stones hebben op zaterdag 27 april een verassingsconcert gegeven in een club in Los Angeles. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Het concert in de club ‘Echoplex’ was een opwarmer voor de jubileumtournee ’50 & Counting Tour’ die start op 3 mei in het Staples Center in Los Angeles. De club biedt plaats aan 700 toeschouwers die bij lottrekking een ticket konden bemachtigen. Het concert werd pas de ochtend zelf aangekondigd.

Na afloop van het verrassingsconcert bleken de fans alvast erg enthousiast, aldus de plaatselijke CBS-zender. Volgens de weinige informatie bestond de setlist uit de opener ‘You Got Me Rocking’,

‘”Respectable”, “She’s So Cold”, “Live With Me” (met Bobby Keys op sax), “Just My Imagination” van de Temptations, “Miss You”, “That’s How Strong My Love Is” van Otis Redding, “Little Queenie”, “Midnight Rambler”, “Brown Sugar” en “Jumpin’ Jack Flash”. Heel wat ouder werk, maar ook nieuw werk, vatte The Hollywood Reporter de anderhalf uur durende show samen.

Darryll Jones hanteerde de bas, terwijl niemand minder dan Mick Taylor gitaar speelde. Taylor werd in 1969 gitarist bij de Stones na het overlijden van Brian Jones en gaf midden de jaren zeventig de fakkel door aan Ronnie Wood.(Belga/LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content