Rolling Stones en David Bowie bedankten voor slotceremonie

© Reuters

Volgens de Britse krant The Guardian bedankten The Rolling Stones, David Bowie, The Sex Pistols en The Libertines om te concerteren tijdens de Olympische slotceremonie in Londen.

Heel wat grote namen uit de Britse muziekbusiness gaven van jetje tijdens de spectaculaire slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Onder hen Blur (ofte Damon Albarn), Oasis (in de persoon van Liam Gallagher), Kaiser Chiefs, Thake That, Annie Lennox, The Spice Girls, George Michael, Fat Boy Slim, Pet Shop Boys, Ray Davies van The Kinks…

Volgens de Britse krant The Guardian heeft het heel wat moeite gekost om de rockers van The Who te overtuigen naar het Olympisch stadion te lokken. Voor enkele topnamen was het een resolute njet. Zowel The Rolling Stones, als David Bowie, The Sex Pistols als The Libertines bedankten voor de uitnodiging.

Ook Kate Bush kon niet overtuigd worden. Ze loofde wel de organisatie voor de puike slotceremonie. En ze was tevreden over de remix van haar megahit ‘Running Up That Hill’ die tijdens een van de acts door het stadion klink. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content