Rock Werchter volgend jaar week vroeger dan normaal

© Wouter Van Vaerenbergh

Het festival in Werchter zal volgend jaar plaatsvinden van 25 juni tot zondag 28 juni. Dat is een week vroeger dan normaal.

De website van het festival heeft het nieuws over de wijziging van data voor de editie van volgend jaar zelf bekendgemaakt. De verschuiving zou alles te maken hebben met één van de headliners. “We schuiven een weekje naar voor en dat in functie van één van de headliners”, staat er op de website van Rock Werchter. Wie die headliner precies is, is voorlopig nog onduidelijk. “Die gesprekken lopen nog. Namen kunnen we nog niet meegeven. We houden jullie sowieso op de hoogte.”

Niet alleen Rock Werchter, maar ook Graspop valt volgend jaar een week vroeger. Zo zullen de fans kunnen genieten het festival op 19,20 en 21 juni 2015. Dat is ook een weekend vroeger dan de afgelopen jaren. “Veel buitenlandse groepen sluiten hun Europese tournees immers half juni af,” is te lezen op de website. “Over enkele weken laten we de eerste headliners op jullie los, nog eventjes geduld dus. Maar wees gerust, achter de schermen zetten we alles op alles om deze 20ste editie onvergetelijk te maken”. (Belga/LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content