Rock Werchter pakt uit met Beck, The 1975, James Blake en 7 andere nieuwe namen

© Peter Hapak

Om het weekend goed in te zetten maakte Rock Werchter zonet tien nieuwe namen bekend. Artiesten als Beck, The 1975, Foals, James Blake en Lost Frequencies werden toegevoegd aan de festivalaffiche.

Het muziekfestival Rock Werchter vulde zo-even haar affiche aan met Beck, Foals, The 1975, James Blake, Lianne La Havas, Flume, Lost Frequencies, The Van Jets, Kensington en Walk Off The Earth. Hiermee is de line-up van het festival bijna volledig, ongeveer 75% is momenteel geboekt.

Walk off the Earth kan je kennen van de ingenieuze covers van onder meer ‘Somebody that I used to know’ van Gotye en recenter ‘Hello’ van Adele. De Canadese band heeft ook eigen nummers, die ze ongetwijfeld aan het Belgische publiek zal voorstellen tijdens het muziekfestival.

Het pop- en rockfestival loopt van 30 juni tot en met 3 juli. Tickets zijn te verkrijgen op de officiële website van Rock Werchter.

(JG)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content