Rihanna topless op cover nieuw album

Op de cover van haar nieuwste album, voorzien van de toepasselijke titel ‘Unapologized, gaat Rihanna topless. Het was de popster zelf die het coverbeeld twitterde.

Rihanna, nog altijd maar 24, brengt binnenkort haar zevende album uit. En daarvoor mag een vrouw al eens uit de kleren, moet ze gedacht hebben.

Op de cover van haar nieuwste, voorzien van de toepasselijke titel ‘Unapologized, gaat de ‘good girl gone bad’ topless. Eén arm omhoog, de andere geplooid op de linker borst. Het coverbeeld dat ze zelf twitterde werd nog beklad met wijze woorden als faith, fun, victory waardoor de vrouwelijke delen alsnog ‘bedekt’ blijven.

Onder de borsten prijkt een tatoeage van de Egyptische godin Isis, het symbool van vruchtbaarheid. Ze deed dat ter nagedachtenis van haar grootmoeder die afgelopen zomer overleed aan kanker.

Dat de Amerikaanse popster niet vies is van een streepje bloot, bewijst ook de reclamecampage van het nieuwe parfum met de originele naam ‘Nude’ waarin ze bloot opduikt.

Naakt is hot. Na Bat for lashes – met een naakte Natasha Khan die een al even naakte man over de schouders tilt – doet ook Christina Aguilera het in adamstenue op de kunstige cover van haar nieuwe plaat. Who’s next? (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content