Retrorama breidt uit met muziekfestival Flashback

Chris de Burgh © BELGAIMAGE

Na het monstersucces van de eerste editie in 2014, vormt Brussels Expo eind mei opnieuw het decor van Retrorama. Dit jaar wordt de beurs uitgebreid met het eigen muziekfestival Flashback waar legendarische artiesten van vroeger het beste van zichzelf zullen geven.

Retrorama en het nieuwe Flashback Festival zullen plaatsvinden van donderdag 28 tot zondag 31 mei in paleis 5 en 10 van Brussels Expo.

Op vrijdag 29 mei staat het Flashback Festival volledig in teken van disco en motown. Je zal je beste funky danspasjes mogen bovenhalen bij optredens van onder andere Former Ladies of The Supremes, The Temptations en Imagination. Zaterdag herleven de jaren ’70 en ’80 met Machiavel en Murray Head. En als dat nog geen belletje doet rinkelen, zal Chris de Burgh met zijn monsterhit uit 1986 ‘The Lady In Red’ dat zeker wel doen. Zondag 31 mei is het de beurt aan de genres folk en rockabilly en zullen onder andere The Baseballs zelfs de stijfste harken doen swingen tot diens voeten eraf vallen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tussen de optredens door kan je uiteraard ook rondstruinen op Retrorama zelf, want ook de retrobeurs heeft een vol programma. Je kan er trouwens veel meer dan alleen retro films bekijken, vintage kleren en items shoppen, los gaan op de discoroller en oldtimers bewonderen.

Een ticket voor het festival (waarmee je ook overal op de beurs mag komen) kost 20 tot 25 euro in voorverkoop en 30 euro aan de kassa.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content