Red Hot Chili Peppers en Justice op Rock Werchter 2012

De eerste grote naam op Rock Werchter 2012 is bekend: Red Hot Chili Peppers. En ook het Franse danceduo Justice komt van jetje geven. De ticketverkoop start op zaterdag 3 december.

We moeten de winter nog door, maar toch slaat Rock Werchter al een lijntje uit naar de volgende zomer en een nieuwe editie van het muziekfestival. De organisatie maakte donderdag de eerste namen bekend voor 2012. Met Red Hot Chili Peppers is de eerste grote vis al binnen, en ook het Franse danceduo Justice komt van jetje geven.

Twee podia

Rock Werchter 2012 vindt plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli. De ticketverkoop start op zaterdag 3 december. Het rockfestival vindt tot nader order nog altijd op twee podia plaats.

De kans bestaat dat er drie of vier podia komen, maar de plannen voor een herziening van het Ruimtelijk Uitvoeringsplan Rock Werchter van de provincie Vlaams-Brabant worden momenteel aan een openbaar onderzoek onderworpen.

“Een wettelijk bepaalde procedure dient gevolgd waardoor implementatie wellicht niet voor de komende editie haalbaar is”, aldus de organisatie. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content