Red Bull maakt de winnaar van de songtekstwedstrijd bekend op de Boekenbeurs

© Mintzkov

Red Bull, de Boekenbeurs en Mintzkov sloegen de vleugels in elkaar voor een bijzondere wedstrijd. De band schreef een nummer en ging op zoek naar een Nederlandstalige tekst. Donderdag 10 november wordt de winnaar bekend gemaakt en wij geven duotickets weg.

Donderdag tien november speelt Mintzkov een akoestische set op de Boekenbeurs. Die dag wordt ook de winnaar van de Red Bull songtekstwedstrijd aangekondigd. Daarvoor kon jong schrijverstalent een Nederlandstalige songtekst schrijven voor een nummer van Mintzkov.

De jury, waaronder onze eigen hoofdredacteur Karel Degraeve, heeft een streng maar rechtvaardig oordeel geveld en gaat binnenkort de winnaar onthullen. Net als het afgewerkte nummer, dat donderdag voor het eerst live gebracht zal worden.

Vanaf dat moment is het nummer gedurende twee maanden te koop en de opbrengsten gaan naar Music For Life. Wilt u aanwezig zijn op de nocturne, de akoestische set van Mintzkov en de première van het nummer? Op onze Facebookpagina geven we tien duotickets weg.

Het enige wat u nog hoeft te doen is daar reageren en uw Overige Berichten in de gaten houden. Wij contacteren u als u bij het selecte groepje winnaars hoort. Succes!

UPDATE: deze wedstrijd is afgelopen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content