Randstad stimuleert jong muzikaal talent

Uitzendkantoor Randstad en muziekbedrijf SonicAngel stimuleren nieuw muzikaal talent met het innovatieve lanceerplatform ‘Hands Up for Fresh Talent’.

Het uitzendkantoor Randstad en SonicAngel, het muziekbedrijf van Praga Khan’s frontman Maurice Engelen en gewezen topman van Belgacom Skynet Bart Becks, starten met een talentenjacht voor jonge beloftevolle artiesten. Met een online platform willen ze jong talent ondersteunen en hun muzikale carrière een duwtje in de rug geven.

Drie geselecteerde artiesten, Alice Avery, Jerusalem Syndrome en Barefoot and the Shoes, mogen het beste van zichzelf geven tijdens een minitour, die in april en mei een aantal Belgische studentensteden aandoet. Vandaag geven de drie geselecteerden de aftrap in Brussel, op de ULB- en de VUB-campus. De volgende concerten waar het jonge talent te bewonderen zal zijn, vinden plaats in Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik, Antwerpen en Gent.

Het publiek beslist op Facebook wie van de drie geselecteerde SonicAngel-artiesten over het meeste talent beschikt. De winnaar mag deze zomer schitteren op een van de grote festivals. Stemmers maken kans op festivaltickets voor Rock Werchter, TW Classic, Les Francofolie de Spa of Pukkelpop.

Check zelf de beloftevolle muzikanten hier.

Noëmie Machtelinckx

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content