Queens Of The Stone Age geeft favoriete albums van 2013

© gf

Naast Arcade Fire, op één, Arctic Monkeys, Nick Cave en David Bowie, maakten ook de pyschedelische folkrock van Kurt Vile en de postpunk van Savages indruk op Josh Homme en zijn makkers. Bekijk hun toptien.

De eindejaarslijstjes, er is deze periode van het jaar geen ontkomen aan. Altijd leuk om te weten is hoe artiesten, regisseurs, acteurs, muzikanten terugkijken op wat hun branche de voorbije twaalf maanden te bieden had.

Queens Of The Stone Age, dit jaar bijzonder actief door de release van hun zesde album ‘… Like Clockwork’ waaraan een wereldtournee werd gekoppeld, heeft ook zo zijn favorieten in muziekland. Brooklyn Vegan, een New Yorkse muziekblog, polste bij de stonerockers of er nog een top tien af kon.

Voor wie oren heeft naar wat Josh Homme en zijn makkers in 2013 konden bekoren, hier is het lijstje. Naast Arcade Fire, op één, Arctic Monkeys en David Bowie, luisterden ze ook naar de pyschedelische folkrock van Kurt Vile en de stevige postpunk van Savages.

De favoriete albums van QOTSA

Arcade Fire – ‘Reflektor’
Arctic Monkeys – ‘AM’
Paul McCartney – ‘New’
Earthless – ‘From The Ages’
David Bowie – ‘The Next Day’
Nick Cave & The Bad Seeds – ‘Push The Sky Away’
Various Artists – ‘Rise and Fall of Paramount Records 1917-1932’
Savages – ‘Silence Yourself’
Phoenix – ‘Bankrupt!’
Kurt Vile -‘Wakin On A Pretty Daze’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content