Pukkelpop maakt nieuwe namen bekend

© gf

Ook het Berlijnse elektrogezelschap Modeselektor mag in augustus met pak en zak naar Pukkelpop. Net als The Walkmen-frontman Hamilton Leithauser, Mr. Polska en vijf andere namen.

Nieuwe namen voor Pukkelpop. Met het Berlijnse duo Modeselektor (in de Boiler Room), The Walkmen-frontman Hamilton Leithauser – die zijn solo-project komt voorstellen – en Sweethead, het andere speeltje van Queens Of The Stone Age-gitarist Troy Van Leeuwen, werd de line-up nog maar eens aangevuld.

Verder ook om te ontdekken:The Amazing Snakeheads en Young Buffalo. ‘De eersten katapulteren ons terug naar de begindagen van Pukkelpop met een sound die doet denken aan The Cramps en The Birthday Party. Young Buffalo klinken dan weer als de kleinere neefjes van Vampire Weekend en Local Natives’, klinkt het in een persbericht.

Mr. Polska, hiphop slash dance uit Nederland, en de dj’s Secondcity en Francesco Rossi mogen zich in augustus ook opmaken voor een trip naar Hasselt. De eerder geprogrammeerden Horse Thief en DJ Snake hebben afgezegd. (DB)

Pukkelpop vindt plaats van 14 tot en met 16 augustus.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content