Pukkelpop betaalt vrijdagticket terug

Pukkelpop biedt Neil Young-fans de mogelijkheid om hun vrijdagticket te annuleren. Er wordt nog gezocht naar een vervanger. De metalcoreband Caliban en het mysterieuze Slow Magic verstevigen last-minute de affiche.

Neil Young heeft zijn volledige Europese tour afgezegd wegens een handblessure bij een van de Crazy Horse bandleden, en komt dus niet naar Pukkelpop. Een aderlating voor de vele fans die speciaal voor de rockveteraan een vrijdagticket hadden gekocht. Dat bleek ook op de sociaalnetwerksites Twitter en Facebook.

De organisatie bekijkt hoe het de cancel kan opvangen, maar laat wel weten dat ze teleurgestelde fans die hun tickets willen annuleren zal terugbetalen. Zij die dat wensen kunnen tot maandag 12 augustus 09.00u via de site een gepersonaliseerd NEIL YOUNG annulatieformulier aanvragen. De terugbetaling wordt na afloop van het festival doorgevoerd.

In de schaduw van het nieuws over Neil Youg vielen er nog andere afzeggingen te noteren. De Britse indierockband Courteeners – wegens privé-redenen -, de jonge electronicawizard XXYYXX – oververmoeid – en The Pretty Reckless passen voor Pukkelpop.

In de plaats komt de Duitse metalcoreband Caliban, die een extra dag aan hun Europese tour toevoegen. Nieuw is ook het mysterieuze Slow Magic dat gemaskerd het Pukkelpop-podium zal betreden. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content