Professor Green gaat boekje te buiten tijdens optreden voor studenten

© Reuters

De Britse dj heeft een toeschouwer, tijdens zijn optreden op de Durham University, een slag in het gezicht gegeven. Oorzaak van het incident was dat de rapper door deze man verbaal werd gekleineerd tijdens zijn optreden.

Professor Green zal zich zijn optreden op de Durham University nog lang herinneren. Zo kreeg hij het aan de stok met een toeschouwer op het ‘Student Union Welcome Ball’. Op een bepaald moment stapt de dj achter zijn draaitafel uit en geeft hij een persoon een klap in het gezicht. Na het incident zegt Professor Green tegen het publiek: “Dat is wat er gebeurd als je mij een ‘kutpersoon’ noemt, maar gaan we plezier vanavond hebben of wat?”

Een woordvoerder van de artiest bevestigde dat het incident heeft plaatsgevonden. Zo vertelde hij aan ‘The Metro’: Tijdens de liveshow van Professor Green op de Durham University heeft een student hem verschillende keren verbaal uitgescholden en ging hem toen slaan. Green heeft daar meteen op gereageerd. Na het incident is de student weggevoerd van het optreden omdat hij teveel gedronken had. Green heeft de show verder afgemaakt.”

Op Twitter werd er ook nog een discussie gevoerd. Het incident bleef de gemoederen verhitten. Toch wilde Professor Green nog eens extra benadrukken dat de persoon op het optreden absoluut geen fan van hem was. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content