Peter Van de Veire doet het met Nasrien Cnops op MNM

Ochtendshowpresentator Peter Van de Veire heeft zijn nieuwe ‘sidekick’ voorgesteld: de 23-jarige Nasrien Cnops. MNM presenteerde meteen ook zijn najaarsprogramma. Opvallend is de komst van eigen nieuwsbulletins.

De 23-jarige Nasrien Cnops uit het Werchterse platteland werkte als redactrice bij MNM, onder meer voor het laatavondprogramma “Night Lounge”. In maart vorig jaar sierde ze nog de cover van het mannenblad P-magazine. Ze is de dochter van Harry Cnops, oud-profvoetballer en trainer.

“Ik wil met Nasrien de energieleverancier van Vlaanderen worden”, onthulde Peter Van de Veire zijn plannen. Andere nieuwe stemmen zijn Leen De Witte en Leen De Ridder.

Vanaf maandag 3 september brengt MNM nieuwsuitzendingen op maat van de luisteraar met eigen ankers. Leen De Witte en Leen De Ridder zijn de vaste nieuwsstemmen. Met aandacht voor jongeren en de verkiezingen en themaweken rond duurzaamheid en verkeersveiligheid, volledig afgestemd op de leefwereld van jongeren, is MNM klaar voor het najaar.

“Nieuws blijft uiteraard nieuws, maar de verpakking zal die van MNM zijn. Dat zal zich uiten in de vormgeving, het taalgebruik en de uitwerking van de onderwerpen. Daarnaast zetten we in op eigen verhalen die horen bij de leefwereld van de MNM-luisteraar”, lichtte nieuwscoördinator Elke Jacobs toe.

Verder verhuist Eva Daeleman naar de ochtend met een eigen programma en ook Tom De Cock (Planeet De Cock) en Karolien Debecker presenteren nieuwe dagelijkse programma’s. “Samen met en door de luisteraars sterke radio maken, dat blijft onze drijfveer voor het najaar van 2012. We kiezen voor nog meer muziek, nog meer interactie en nog beter nieuws”, besluit MNM-nethoofd Rino Ver Eecke. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content