Paul McCartney kondigt documentaire over zijn carrière aan

Paul McCartney. Elke Britse jongen wilde Paul zijn.

Een zesdelige reeks moet de hele muzikale carrière van Paul McCartney belichten.

Paul McCartney wil zijn muziekcarrière in een docuserie gieten. De zesdelige reeks, die begint met zijn tijd als lid van de Beatles en zich uitstrekt tot zijn huidige muzikale activiteiten, heeft nog geen titel, maar McCartney krijgt voor het project wel de steun van de legendarische Amerikaanse muziekproducer Rick Rubin. De zanger en basgitarist verspreidde op Twitter en YouTube alvast een aankondigende trailer in zwartwit.

Paul McCartney x Rick Rubin – A Forthcoming Documentary Event (Trailer)PAUL McCARTNEYhttps://www.youtube.com/c/PaulMcCartneyvideo1132001.0YouTubehttps://www.youtube.com/360480https://i.ytimg.com/vi/eTSe5hgB04s/hqdefault.jpg

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer en waar de docureeks te zien zal zijn, is voorlopig ook nog onduidelijk. Volgens het Amerikaanse vaktijdschrift Deadline zullen in de reeks ook originele muziekbanden van opnames van de Beatles te zien zijn, die daarvoor voor de eerste keer de beroemde Abbey Road Studios verlaten. McCartney brengt vrijdag een nieuw album uit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content