Oscar And The Wolf verplaatst Sportpaleisconcerten naar najaar

Oscar & The Wolf © Wouter Van Vaerenbergh

De twee geplande shows op 29 en 30 april in het Antwerpse Sportpaleis worden verplaatst naar vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. De band wil zich eerst focussen op het afwerken van hun tweede plaat.

De band van Max Colombie ziet zich daartoe genoodzaakt door verschuivingen in het opnameschema voor een tweede studioalbum. “Door een superdruk tourschema in binnen- en buitenland, heeft Oscar And The Wolf zich onvoldoende kunnen focussen op het afwerken van de nieuwe plaat”, klinkt het.

De Sportpaleisconcerten moesten en moeten volgens Colombie “de kers op de taart van het nieuwe album” worden. “Maar aangezien ik deze lente nog in de studio zit, kan ik niet tegelijkertijd de shows voorbereiden”, zegt hij. “Omdat ik er honderd procent zeker van wil zijn dat een Oscar And The Wolf-concert en -album voor ieder van mijn fans een onvergetelijke ervaring wordt, vraag ik jullie om een beetje meer geduld, tot oktober van dit jaar.”

Wie al een ticket kocht, wordt volgens de organisatie persoonlijk gecontacteerd met de nodige praktische informatie. Het concert van 30 april – nu dus 28 oktober – was al uitverkocht, voor 27 oktober zijn er wel nog tickets. Die worden meteen in voorverkoop aangeboden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content