Originele leden Guns N Roses aanwezig op inhuldiging Hall of Fame

Guns N Roses-toetsenist Dizzy Reed heeft in een interview met Billboard laten weten dat de line-up die de succesplaat Appetite For Destruction opnam een reünie plant op de toetreding van de band tot de Rock and Roll Hall of Fame.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Axl Rose, Slash, Steven Adler en Duff MacKagen zullen allevier aanwezig zijn op de huldigingsceremonie van 14 april in Ohio. Ook Red Hot Chili Peppers en Beastie Boys zullen op die dag toegelaten worden tot de Hall of Fame.

Het is sinds 1993 en het album The Spaghetti Incident? geleden dat de originele line-up nog samen speelde. Na dit album viel de band uit elkaar. Vier jaar geleden bracht Axl Rose samen met vijf nieuwe muzikanten de langverwachte langspeler Chinese Democracy uit. Deze plaat werd echter zonder genade afgebroken door de critici.

Volgens Dizzy Reed betekent de hereniging niet dat ze terug samen de studio induiken of zullen optreden op de ceremonie. Hij zegt wel dat hij en Axl Rose zo snel mogelijk hierover willen spreken met de overige originele muzikanten. (BW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content