Optreden Elvis Costello uitverkocht in voorverkoop

© Belga

In voorverkoop zijn er geen tickets meer beschikbaar voor zaterdag 20 juli op Gent Jazz, wanneer Elvis Costello & The Imposters, Kat Edmonson en Trixie Whitley optreden.

In voorverkoop zijn er geen tickets meer beschikbaar voor zaterdag 20 juli op Gent Jazz, wanneer Elvis Costello & The Imposters, Kat Edmonson en Trixie Whitley optreden. Er zijn voor zaterdag wel nog een beperkt aantal tickets beschikbaar aan de kassa, die om 15 uur opent.

Overigens worden ook de laatste tickets in voorverkoop voor vrijdagavond verkocht. Dan staan Jamie Cullum, José James en Valerie June op het programma. Gent Jazz Festival gaat donderdagavond haar tweede festivalluik in, met Madeleine Peyroux, Avishai Cohen Quartet en het pianoduo Martial Solal/Stefano Bollani. Op de Garden Stage staan WOFO & en het Raphaël Imbert Quartet.

Er zijn ook elke festivaldag nog lunchconcerten in Lof en de tentoonstelling “The Art of The Obsessions Collective”, met de werken uit het collectief rond John Zorn, is nog te bezichtigen tot 28 juli in de Zebrastraat in Gent. Organisator Bertrand Flamang maakt op het einde van het festival een balans op van de voorbije editie, maar is alvast al tevreden over de bezoekersaantallen en spreekt in inhoudelijk van een ‘unieke editie’. “Een oprechte dank aan John Zorn mag er altijd bij”, klinkt het opgetogen. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content