Open audities voor nieuwe frontman Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots

Rockband Stone Temple Pilots kondigt open audities aan om frontman Scott Weiland te vervangen. Weiland overleed in december, vermoedelijk aan een overdosis.

De resterende leden van Stone Temple Pilots hebben instrumentale versies van hun songs ‘Interstate Love Song’, ‘Trippin’ on a Hole in a Paper Heart’ and ‘Vasoline’ op hun website geplaatst, geflankt door volgende oproep.

“We willen hierbij officieel aankondigen dat we op zoek zijn naar een nieuwe lead singer voor Stone Temple Pilots. We hebben al ontzettend veel getalenteerde zangers gehoord, maar we willen jullie ook de kans geven om deel van ons te worden. Als je denkt dat je een waardige frontman van deze band zou kunnen zijn, samen met ons zou kunnen touren, nieuwe nummers schrijven en een plaat opnemen, dan zouden we graag van jullie horen”, aldus de band die sinds de dood van frontman Scott Weiland tijdelijk beroep deed op Chester Bennington, die nu terugkeert naar Linkin Park.

“Niemand zal Scott ooit kunnen vervangen, dat is ook de bedoeling niet. De bedoeling is dat Stone Temple Pilots kan evolueren en dat wij kunnen doen waar we goed in zijn: muziek maken. We kijken ernaar uit om van jou te horen.” (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content