Ook The Roots, Absynthe Minded en The Subs op de Lokerse Feesten

Het Amerikaanse hiphopcollectief The Roots, de Nederlandse zanger Marco Borsato en de Belgische groepen Absynthe Minded, Intergalactic Lovers en The Subs zijn aan de affiche van de Lokerse Feesten toegevoegd.

Het Amerikaanse hiphopcollectief The Roots, de Nederlandse zanger Marco Borsato en de Belgische groepen Absynthe Minded, Intergalactic Lovers en The Subs komen naar de Lokerse Feesten. De andere namen die werden bekendgemaakt zijn De Mens, Luc Van Acker, Gers Pardoel, AKS, Sound of Stereo, Regi, Trash Radio en Dirk Stoops. Daarmee is de affiche van het tiendaagse stadsfestival zo goed als compleet.

De Lokerse Feesten serveren naar jaarlijkse gewoonte een zeer diverse line-up. Er zijn dagelijks minstens vier optredens voorzien. Vrijdag 3 augustus gaat het festival van start, met ’t Hof van Commerce, Selah Sue, Damian Marley en Orbital. Gers Pardoel, UB40, Marco Borsato en Regi staan op de slotdag, zondag 12 augustus, geprogrammeerd.

Door de nieuwe programma-invulling verhuist Arsenal van zondag 12 naar maandag 6 augustus. Wie al een ticket had gekocht, kan die behouden. Wie het ticket toch terugbetaald wil, of wil ruilen voor een ticket voor 6 augustus, kan dat ook. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content