Ook Magnus, The Subs en KRS-One naar Lokerse Feesten

Met onder meer KRS-One – een pionier in de sociale rap -, Mix Master Mike, Oscar & The Wolf, The Subs, Magnus, Gabriel Rios en Admiral Freebee is de affiche van Lokerse Feesten een pak nieuwe namen rijker.

De affiche van Lokerse Feesten is bijna volzet. Voor de feesteditie werden nog enkele mooie namen toegevoegd. Voor de nostalgische hiphopper is er onder meer KRS-One – een pionier in de sociale rap – en Mix Master Mike, zeg maar de vaste dj van Beastie Boys. Verder ook de feestneuzen van The Subs, het Barman-Bolland-project Magnus, Nero (dj-set), Mumbai Science en Gangthelabel.

Ook van eigen bodem: Oscar & The Wolf. Zij brengen op de Grote Kaai één van hun drie Belgische festivalshows. Admiral Freebee, The Bony King Of Nowhere (solo) en Lonely The Brave mogen op 5 augustus de boel opwarmen voor hoofdact Neil Young & Crazy Horse.

Ook Emiliana Torrini, Gabriel Rios, The Opposites, De Jeugd van Tegenwoordig, punkband Millencolin en de rockers van Twin Atlantic en New Model Army werden gestrikt. Dirk Stoops en Hindu Radio DJ’s mogen tot in de late uurtjes platen draaien.

Daarnaast werd de Red Bull Elektropedia Room verder uitgebouwd tot een volwaardig podium met langere openingstijden op weekdagen. Onder meer Vampire Weekend-bassist Chris Baio zal er achter zijn draaitafels aan zet zijn.

Eerder werd de affiche opgesierd met namen als Blink-182, 50 Cent, Motörhead, Jessie J, Fatboy Slim, Amy Macdonald, Pet Shop Boys, Miles Kane en Belgische headliners als Triggerfinger, Arsenal, Hooverphonic en Novastar.

Lokerse feesten vindt plaats van 1 tot 10 augustus. Bekijk het programma. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content