Ook Lady Gaga geeft over tijdens concert

Popster Lady Gaga heeft tijdens haar concert in Barcelona de volle inhoud van haar maag geledigd op het podium. Vorige week deed tieneridool Justine Bieber het haar al voor. Begin van een nieuwe trend?

Bij Lady Gaga mogen we altijd wat extravanganza verwachten, maar of de ‘braakmomenten’ tijdens haar optreden in Barcelona ook tot het scenario behoorden, valt sterk te betwijfelen. Tot driemaal toe moest de excentrieke zangeres overgeven op het podium. Dat gebeurde tijdens het nummer The Edge Of Glory.

Het concert werd niet onderbroken. Lady gaga ging gewoon verder met haar act en danste erop los alsof er geen vuiltje aan de lucht was. Een sterke performance heet dat dan.

Vorige week van hetzelfde laken een pak tijdens het concert van Justine Bieber in het Amerikaanse Glendale. Het 18-jarige tieneridool moest zich op het podium even omdraaien om de volle inhoud van de maag te ledigen voor de voeten van een achtergronddanser. Achteraf liet hij weten dat een glas melk hem de das had omgedaan. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content