Ook Agnostic Front en Rockstar op Graspop

© GMM

Graspop is zeven namen rijker, waaronder de hardcorepunkers Agnostic Front en Rockstar, een supergroep bestaande uit (voormalige) leden van Judas Priest, Alice Cooper en Scorpions.

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft zeven nieuwe namen bekendgemaakt voor de editie van dit jaar, van 28 tot 30 juni in Dessel. De opvallendste nieuwe bands zijn de Amerikaanse hardcorepunkers van Agnostic Front en Rockstar, een supergroep bestaande uit (voormalige) leden van legendarische acts als Judas
Priest, Alice Cooper en Scorpions. De affiche van Graspop is nu op vier namen na helemaal ingevuld.

De frontman van Rockstar is Tim “Ripper” Owens, die eerst naam en faam verwierf bij Judas Priest en later nog het mooie weer maakte bij onder meer Iced Earth. Hij wordt bijgestaan door Keri Kelli (bekend van Alice Cooper), James Kottak (Scorpions), Rudy Sarzo (Whitesnake) en Teddy “Zig Zag” Andreadis (Guns N’ Roses). De band zal een selectie brengen uit het oeuvre van alle bands waarvan de heren ooit deel uitmaakten.

Naast Rockstar zullen ook nog de bekende hardcorepunkers van Agnostic Front (die op 22 juni al een zaalshow geven in Brussel), Escape The Fate, Vanderbuyst, Rotting Christs, Pretty Maids en het West-Vlaamse King Hiss van de partij zijn. De headliners van het festival waren al eerder bekendgemaakt: Iron Maiden, Twisted Sister en Slipknot.

Tickets voor Graspop zijn nog steeds beschikbaar en kosten 80 euro voor een dag en 160 euro voor een combiticket. De toegang tot de festivalcamping is in de ticketprijs inbegrepen. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content