Onder meer Wilco, Editors, Beck en Beach House op Best Kept Secret festival

Wilco © -

Best Kept Secret heeft dertien namen gelost die op 17, 18 en 19 juni zullen aantreden op één van de vele podia van het Nederlandse festival.

De affiche van het Best Kept Secret festival begint al aardig vorm te krijgen. Het Nederlandse festival in een bosrijke omgeving, heeft zopas aangekondigd dat Editors, Beck, Wilco, Beach House, Half Moon Run, Caribou en Two Door Cinema Club komende zomer op één van hun podia zullen kruipen. Ook Yeasayer, Unknown Mortal Orchestra, Bloc Party, Destroyer, Yelawolf en Explosions In The Sky tekenen present.

In totaal zal Best Kept Secret bijna 100 artiesten, bands en dj’s een platform geven. Tijdelijke pop-up podia, akoestische sessies in het bos, een indie-karaoke en meer verrassingen tijdens het festivalweekend onderstrepen het Secret in Best Kept dit jaar. Hoewel BKS in 2016 nog maar aan de vierde editie toe is, is het muziekgebeuren een vaste waarde op de festivalkalender geworden,.

Best Kept Secret 2016 vindt plaats op 17, 18 en 19 juni. De verkoop van Weekendtickets start aanstaande zaterdag 19 december, 11:00 uur. De ticketprijzen voor Best Kept Secret festival 2016 blijven overigens hetzelfde. Weekendtickets kosten €147,50 en verschaffen ook toegang tot de camping. Dagkaarten kosten €69 (prijzen excl. servicekosten). Tickets worden verkocht via de website en ticketmaster.be. De voorverkoop van Weekendtickets start aanstaande zaterdag 19 december 2015 om 11:00 uur. Dagkaarten gaan in februari 2016 in de verkoop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content