Nine Inch Nails geeft voorsmaakje nieuwe plaat

De industriële rockband Nine Inch Nails heeft de eerste single van haar nieuwe plaat ‘Hesitation Marks’ vrijgegeven. Met ‘Came Back Haunted’ presenteren de Amerikanen een aangenaam voorsmaakje van het album, dat verschijnt op 3 september.

Nadat leadzanger Trent Reznor vorige week onverwacht liet vallen dat hij het laatste jaar druk bezig is geweest met het opnemen van een nieuwe Nine Inch Nails-plaat, maakte hij op 5 juni meer details bekend. Zo zal het nieuwe album ‘Came Back Haunted’ worden gedoopt en kunnen fans zich naar de winkel reppen vanaf 3 september. Daarnaast werd ook een splinternieuwe single vrijgegeven.

‘Came Back Haunted’ is de eerste single van ‘Hesitation Marks’, en combineert een elektronische baslijn met beats, synthesizers, gitaren en de intense stem van Reznor.

Het vorige album van Nine Inch Nails dateert alweer van 2008. Met ‘Hesitation Marks’ brengen ze hun vierde langspeler uit. (JD) Op 15 augustus stelt Nine Inch Nails haar nieuwe plaat voor op Pukkelpop. Bron: Rollingstone

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content