Nieuwe R.E.M.-song met Eddie Vedder gelekt

Naast onder meer Patti Smith en Peaches zal ook Eddie Vedder van Pearl Jam te horen zijn op het te verschijnen R.E.M-album ‘Collapse Into Now’. Hij zingt mee op het nummer ‘It Happened Today’, dat gelekt is op internet.

De leden van R.E.M. zijn al jaren bevriend met Pearl Jam en hun frontman Eddie Vedder, die de band rond Michael Stipe al meermaals op het podium vervoegde. Stipe nodigde hem bijgevolg uit om mee te zingen op een nummer uit ‘Collapse Into Now’, hun vijftiende studioplaat die in maart volgend jaar verschijnt.

Vedder is te horen op de song ‘It Happened Today’, die gisteren gelekt is op internet. Beluisteren kan hier.

R.E.M. heeft gisteren overigens zelf een trailer van ‘Collapse Into Now’ online geplaatst. Daarin spelen Stipe, Peter Buck en Mike Mills een handvol nieuwe nummers die op het door Jacknife Lee geproducete nieuwe album zullen staan, waaronder het epische ‘All The Best’ en het fantastisch getitelde ‘Me, Marlon Brando, Marlon Brando and I’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast Eddie Vedder leverden ook onder anderen Patti Smith en Peaches een gastbijdrage aan ‘Collapse Into Now’ Michael Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content