Nieuwe namen Cactusfestival: Charles Bradley & Black Box Revelation komen naar Brugge

Charles Bradley © Wouter Van Vaerenbergh

Het Cactusfestival heeft nieuwe namen gelost. Onder meer Black Box Revelation, Charles Bradley en Daniel Norgren tekenen present op het festival in het Minnewaterpark in Brugge.

Naast Black Box Revelation, Charles Bradley en Daniel Norgren mogen we ook Goat en Oddisee & Good Compny verwachten op het Cactusfestival. Black Box Revelation trok naar de Diamond Mine Studio in Long Island, Queens, en nam er een vierde plaat op met producer Thomas Brenneck. Deze plaat, ‘Highway Cruiser’, stellen ze met plezier voor op 8 juli in het Minnewaterpark. Soulicoon Charles Bradley en de Zweedse loner Daniel Norgren kunnen we gaan bewonderen op zaterdag 9 juli. Die laatste speelt in Brugge een exclusief concert. Zijn nieuwste plaat ‘Alabursy’, opgenomen in zijn homestudio op een viersporenrecorder, werd door pers en publiek tot het beste gerekend dat 2015 te bieden had. Zondag 10 juli verwelkomt Brugge Goat en Oddisee & Good Compny. Eerder kondigde het festival Air, Damien Rice, Wilco, Gregory Porter en Kurt Vile & The Violators al aan.

surf voor meer info en tickets naar www.cactusfestival.be.

(LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content