Nieuwe Music for life 2012 voorgesteld

De solidariteitsactie rond dementie loopt van 14 tot 21 december. De twaalf StuBru-presentatoren lanceren drie oproepen: draag de badge for life, bedank mensen met een badge voor hun solidariteit en registreer je ultieme song for life.

Music for life draait dit jaar rond dementie in onze samenleving. Van 14 tot en met 21 december presenteren twaalf Music for life-presentatoren vanuit de Studio Brussel-studio een radioweek om dementie nooit te vergeten.

Voor het eerst sinds 2006 wordt afgestapt van het concept van het Glazen Huis en de daarbijhorende fondsenwervingscampagne. Gedurende de radioweek zullen de presentatoren de mensen die een ‘badge for life’ gekocht hebben en dragen, bedanken en non-stop 2012 ‘songs for life’ draaien.

De twaalf presentatoren lanceren vanaf vandaag/donderdag drie oproepen: draag de badge for life, bedank mensen met een badge voor hun solidariteit en registreer je ultieme song for life.

‘Music for life 2012 wil het bewustzijn en de beeldvorming rond dementie in onze samenleving op de agenda zetten en daarvoor hebben we meer dan ooit het engagement van de luisteraars nodig’, zegt Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen.

De Music for life-presentatoren zullen de hele week op pad zijn in Vlaanderen om mensen persoonlijk te bedanken voor het dragen van de badge for life. ‘Maar we hopen ook dat Vlaanderen in actie komt om elkaar een week om nooit te vergeten te bezorgen’, aldus nog Van Biesen.

De ‘bedankacties’ die georganiseerd worden door verenigingen, bedrijven en jeugdhuizen voor mensen die een badge dragen, worden geregistreerd op stubru.be.

De presentatoren zijn Kirsten Lemaire, Sam De Bruyn, Otto-Jan Ham, Siska Schoeters, Lisa Smolders, Stijn Van de Voorde, Ilse Liebens, Bram Willems, Linde Merckpoel, Joris Lenaerts, Christophe Lambrecht en Ayco Duyster.

De badges zijn vanaf zaterdag 8 december beschikbaar in alle krantenwinkels in Vlaanderen en kosten 1 euro per stuk. (Belga/DB)

file=flash/2012/12/121206_making of_Website_StuBru.flv&skin=http://www.stubru.be/sites/all/themes/stubru/swf/mediaplayer/video/stubru_skin.swf&image=http://www.stubru.be/sites/default/files/article/121206_mfl groep klein.jpg&streamer=rtmp://vrt.flash.streampower.be:80/stubru/&controlbar=over

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content