Nieuw album van The Dead Weather in de maak

The Dead Weather, de Amerikaanse supergroep rond ’the hardest working man in rock’ Jack White, breit een vervolg aan hun tweede langspeler uit 2010.

Op Twitter onthulde Third Man Records het platenlabel vanJack White dat er een derde album van The Dead Weather in de maak is. White, oprichter van het in 2011 ter ziele gegane The White Stripes en momenteel lid van The Raconteurs, verklapte dat er wel degelijk plannen zijn maar dat alles afhangt van de overige bezigheden van de bandleden. Wanneer het album van het kwartet Alison Mosshart-Dean Fertita-Jack Lawrence-Jack White in de rekken zal liggen is dus nog onduidelijk.

“We hadden helemaal niet de intentie om twee Dead Weather-platen op rij te maken”, verklaarde White eerder dit jaar aan Rolling Stone. “Er waren geen plannen voor deze band, we speelden gewoon wat en zagen achteraf dat we genoeg materiaal hadden voor twee albums. We laten ons leiden door de muziek. Die bepaalt wat de band doet.”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content