Nieuw album Phoenix in de maak

Hun laatste album dateert nog maar van april 2013. Maar de mannen van Phoenix zitten niet stil. De Franse band kondigde aan dat ze al opnieuw bezig zijn aan een opvolger voor ‘Bankrupt!’.

In een interview met Rolling Stone vertelde de band dat ze bezig zijn aan nieuw materiaal. “We zitten echt nog in de beginfase”, vertelde Frontman Thomas Mars aan het blad. “Het kan nog alle kanten op. Dit is een moment van pure vrijheid met oneindig veel mogelijkheden. Heel opwindend.”

Phoenix is momenteel op tournee. “Die is vrij uniek”, zegt Thomas Mars. “We touren twee weken en dan pauzeren we twee weken. Vakantie nemen doen we niet, dus dan werken we tussendoor aan onze nummers.”

In 2000 nam de alternatieve popband hun eerste album United op. Tien jaar later kregen ze echt weerklank met de Grammy Award voor beste alternatieve muziekalbum voor hun plaat Wolfgang Amadeus Phoenix. Op 5 februari treden ze op tijdens de uitreiking van de NME Awards. Een Belgische locatie staat helaas niet op hun concertagenda. (MM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content