Netsky Live en Ceelo Green vervolledigen affiche Lokerse Feesten

© Koen Keppens

Netsky Live en Ceelo Green zijn de laatste namen op de affiche van de Lokerse Feesten. Beide artiesten hebben net een concert op Belgische bodem achter de rug, respectievelijk op Rock Werchter en Couleur Café.

Met de toevoeging van Netsky Live en Ceelo Green aan de affiche is het programma van de Lokerse Feesten compleet. Beiden staan geprogrammeerd op vrijdag 9 augustus, net als Rizzle Kicks en Coely. Dat heeft de organisatie vrijdag meegedeeld.

Eerder hadden onder meer Iggy & The Stooges, Beady Eye, Daan, The B-52’s, Deep Purple, Creature with the Atom Brain, Texas, Daan, Ozark Henry, Axelle Red, The Opposites, Magnus, Damien Rice, Arno en Seasick Steve hun komst naar de Oost-Vlaamse stad bevestigd.

Het is enkel nog afwachten wie Motörhead zal vervangen op 4 augustus. De Britse rockers moesten hun volledige Europese tournee annuleren door gezondheidsproblemen van zanger Lemmy Kilmister.

De 39e editie van het festival vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lokersefeesten.be of bij Mediamarkt. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content