Nena en The Human League op Nostalgie Beach Festival

© BelgaPicture

Nena en The Human League treden deze zomer op het Nostalgie Beach Festival in Bredene aan. Dat heeft de radiozender vrijdag bekendgemaakt. Zij vervoegen op het hoofdpodium Billy Ocean, Cock Robin en Hot Chocolate.

De Duitse Nena blijft voor eeuwig verbonden met “99 Luftballons”, het nummer waarmee ze in 1983 een monsterhit scoorde. In 2003 stak ze opnieuw de neus aan het venster met “Anyplace, anywhere, anytime”, een remake van het oorspronkelijke “Irgendwie, irgendwo, irgendwann”, waarbij ze de vocale steun kreeg van Kim Wilde.

The Human League is bekend van nummers als “The Lebanon” en “Human”, maar hun grootste hit blijft “Don’t You Want Me”, dat wereldwijd bijna 3 miljoen keer over de toonbank ging. De Britse synthpopgroep is op 9 augustus afsluiter op het hoofdpodium. Het marqueepodium is intussen volledig ingevuld, met naast Londonbeat en The Gibson Brothers Limahl (van Kajagoogoo), Dr. Alban, Snap! en Jason Donovan.

Het Nostalgie Beach Festival is aan zijn tweede editie toe en focust op internationale artiesten uit de jaren 80 en 90. Tickets in voorverkoop kosten 45 euro en zijn online verkrijgbaar via www.ticketmaster.be of telefonisch op 070/22.21.07

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content