Negen nieuwe namen voor Rock Werchter

Naar België’s grootste festival komen ook onder andere Underworld, Magnetic Man en Triggerfinger. Na de zaterdagtickets zijn sinds deze week ook alle tickets voor vrijdag de deur uit.

Rock Werchter zal ook dit jaar allicht zonder probleem uitverkocht raken. De gigant onder de Belgische festivals heeft vanochtend negen nieuwe namen bekendgemaakt.


De Pyramid Marquee zal op zaterdag gevuld worden door onder andere Underworld. Het Britse duo, dat veel faam verwierf door hun soundtrack ‘Born Slippy’ voor de film ‘Trainspotting’, zijn na drie jaar opnieuw van de partij. Verder mogen we die dag stevige elektronische muziek verwachten van Magnetic Man, een project van dubsteps grootsten Benga, Skream en Artwork. Vreemde eend in de Marqueebijt wordt op zaterdag misschien wel Bright Eyes, een Amerikaanse indie-band.


Aan de affiche van vrijdag worden Triggerfinger, Noisettes en Mona toegevoegd voor de Main Stage. Dat de Belgische rockers van Triggerfinger op Rock Werchter staan, is geen grote verrassing. Ze voeren al weken De Afrekening aan met hun hit ‘All This Dancin’ Around’ en staan nu een tweede keer in de top 3 met ‘Love lost in love’. Lissie staat op vrijdag in de Pyramid Marquee.


Verder staat Hurts donderdag in de Marquee, Fleet Foxes maakt er het mooie weer op zondag.


Het rockfestival vindt deze zomer plaats van 30 juni tot en met 3 juli. Wie er bij wil zijn, hakt de knoop beter zo snel mogelijk door. Dagtickets voor vrijdag en zaterdag zijn niet meer verkrijgbaar.Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content