Natalia: ”Als ik internet zou kunnen controleren, zou ik de hele wereld kunnen domineren’

Natalia heeft via Twitter alle verdachtmakingen rond de vele YouTubehits voor haar nieuwe single weggewuifd. De videoclip werd intussen wel door haar entourage offline gezet.

‘Boom’, de nieuwste Natalia-single, kreeg in één nacht een gigantische boost op YouTube: van 187.000 naar 1.250.000 views. En dat was meteen voer voor insinuaties.

Het was collega-zanger Tom Helsen die het vuur aan de lont stak: ‘De muziekbusiness, it’s all fake. Tegenwoordig kan je ook zelfs views op YouTube kopen’, zei de singer-songwriter op zijn Facebook-pagina. De aanzet was gegeven.

Maar de persoon in kwestie, Natalia, en haar hele entourage ontkennen in alle talen de ‘bestelling’ van views in zogenaamde ‘clickfarms’ in lageloonden, waar ‘werknemers’ tegen betaling videofilmpje bekijken of liken.’ De praktijk bestaat, maar Natalia zou er geen gebruik van hebben gemaakt.

‘Als ik internet zou kunnen controleren, zou ik de hele wereld kunnen domineren’, reageert de Antwerpse zangeres via Twitter. ‘Which is NOT the case, so no stress, i’m just doing my thing’, voegt ze er aan toe.

Intussen is de bewuste videoclip wel offline gehaald door haar management. ‘Alle partijen zijn erg ontzet door dit voorval en geschrokken van de onterechte insinuaties. Wij hopen met deze reactie een duidelijk standpunt in te nemen en wensen verder geen commentaar te geven’, klinkt het. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content