‘My Chemical Romance’-fans willen afscheidstournee

Rockband ‘My Chemical Romance’ kondigde eerder deze week het einde van hun carrière aan. Fans zijn niet opgezet met de plotse break-up en hebben een petitie gestart waarmee ze de groep om een laatste wereldtournee vragen.

De diehardfans van de band uit New Jersey zijn blijkbaar niet goed in afscheid nemen. Zanger Gerard Way, zijn broer Mikey en gitaristen Ray Toro en Frank Iero meldden op hun officiële website dat ‘My Chemical Romance’ niet meer is. Daarbij bedankten ze hun fans voor de steun. De heren dachten dat ze er gemakkelijk vanaf zouden komen, maar dat was buiten Cameron Lee II gerekend.

Het Amerikaanse lid van MCRmy, de devote fanbase van de groep, startte een petitie op Change.org waarmee hij MCR vraagt om een laatste wereldtournee. Lee zette zijn vraag kracht bij met een kort bericht: “Ze eindigden zo abrupt zonder fatsoenlijk afscheid te nemen en de MCRmy is van streek. Als ze het al doen, moeten ze het goed doen.” Ondertussen hebben bijna 14.000 fans de petitie ondertekend. Optioneel kunnen ze ook een reden invoeren voor hun stem. Veel fans beweren dat de muziek van MCR levens heeft gered.

De afgelopen twaalf jaar bouwde de groep een sterke band op met liefhebbers van het genre. Ze brachten vier platen uit, waarvan ‘The Black Parade’ de bekendste is. (CS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content