MTV zal exclusief beelden Tomorrowland 2014 uitzenden

© Belga

MTV is de exclusieve partner van Tomorrowland 2014 en mag daarom als enige live het Belgische festival uitzenden. Bijna 170 landen zullen zo van de dancemuziek kunnen meegenieten.

De muziekzender zal delen van Tomorrowland live uitzenden en zal daarnaast beelden maken die hij later in specials kan gebruiken. De deal geldt exclusief voor MTV, dus the place to be als je geen toegangsticket kon bemachtigen en toch wil luisteren naar de dj-sets op het festival. Het is de eerste keer dat (een deel van) Tomorrowland op televisie te volgen zal zijn.

MTV heeft meer dan zestig lokale zenders in bijna 170 landen. Het dancefestival zal op die manier een erg groot internationaal publiek kunnen bereiken. MTV gaat ook een documentaire maken over Tomorrowland, naar aanleiding van het tienjarig bestaan. Deze zal in het najaar van 2014 worden uitgezonden.

Tomorrowland organiseert dit jaar twee weekends in plaats van een in De Schorre in Boom. De tickets waren ook dit jaar erg begeerd, de 360.000 toegangskaartjes waren op een uur tijd helemaal uitverkocht. (FL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content