Moby in de Botanique: voorverkoop start vandaag!

De releasedatum van Moby’s nieuwe album is bekend gemaakt: op 16 mei 2011 zal hij ‘Destroyer’ aan het publiek voorstellen. Noteer ook 3 juni alvast in de agenda, want dan komt de dancemeester naar Brussel voor een exclusief concert in de Botanique.

De releasedatum van Moby’s nieuwe album is bekend gemaakt: op 16 mei 2011 zal hij ‘Destroyer’ aan het publiek voorstellen. Noteer ook 3 juni alvast in de agenda, want dan komt de dance-meester naar Brussel voor een exclusief concert in de Botanique

Als opwarmertje brengt Moby alvast een ep uit met 3 songs: Be the One, Sevastopol en Victoria Lucas. Die is gratis te downloaden op zijn website. Moby maakte bij elk van de drie nummers ook een video.

Moby verkondigt dat zijn nieuwe creatie, die bovendien wordt gereleaset op zijn eigen label Little Idiot, een melodisch, atmosferisch en elektronisch album zal worden en dat enkele van zijn vrienden, waaronder Mily Zuzik, Inyang Bassey en Joy Malcom voor de vocals zullen zorgen. Verder zal ‘Destroyed’ opgesmukt worden met een 128 pagina’s tellende ‘book of photography’, met daarin 55 exclusieve foto’s, genomen door Moby zelf.

cka

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content